KLANTEN AAN HET WOORD

2Jours is de afgelopen jaren gegroeid tot een succesvolle en betrouwbare partner in de bouwsector, waar wij bijzonder trots op zijn. De basis daarvan wordt gevormd door ruim 700 tevreden klanten. We laten een aantal klanten aan het woord over hun ervaring met 2Jours.

Salbam B.V. Bouwbedrijf Vilsteren

“Simpel, makkelijk, begrijpelijk en goed inzichtelijk”, op die manier omschrijft Jos Bloo het calculatiepakket van 2Jours. ‘2Jours’ zoals hij het zelf noemt. Jos Bloo vervult de inkoop- en administratie bij Salbam BV. Dit aannemersbedrijf bestaat sinds 1 oktober 1975 en is actief in de restauratie, renovatie, nieuwbouw en verbouw. Salbam BV werkt nu ruim twee jaar met het calculatiepakket van 2Jours.

Op de vraag hoe lang Jos zelf bij Salbam BV werkt, antwoordt hij glimlachend: “Uuh, bijna 37 jaar… nog maar. Ik ben begonnen met de pen hier. Toen was er natuurlijk nog helemaal geen computer in beeld. En calculeren ging allemaal op een A3’tje.” Een echte rot in het vak? Of, een echte ervaren man, die weet waar hij over praat. Zo ook over de verschillende calculatiepakketten, waaronder 2Jours.

Lees het hele artikel

Aannemingsbedrijf T.B.G. BV

Het feit dat 2Jours (Calculatiebureau Journée) zelf ook met het calculatiepakket werkt, heeft voor aannemingsbedrijf T.B.G. bv de doorslag gegeven om het te gebruiken. “Ze komen uit de praktijk. Dan ben je veel meer bekend met het pakket. Je weet wat er in de bouwcalculatie gevraagd wordt. Het is geen programma dat gemaakt is door makers, die alleen maar affiniteit met ICT hebben”, zo zegt Alwin Berends van T.B.G. bv. Ruim vijf jaar calculeert hij met het programma van 2Jours.

Tijhof, Berends, van Gerrevink, daar staat T.B.G. voor. Het zijn de namen van de oprichters van het aannemingsbedrijf, in 1982. Dhr. Tijhof is inmiddels gestopt. “Maar die man is 72, dan mag het ook”, lacht Alwin Berends. Alwin Berends is de zoon van één van de oprichters en maakt sinds 12 jaar ook deel uit van het bedrijf.

Lees het hele artikel