Informatie uit de bouwsector

Wij informeren onze relaties graag over belangrijke ontwikkelingen in de bouwsector. Wij delen hier ook belangrijke updates over onze eigen software.

Gebruikersdagen terugblik 2022

RAALTE | Na een afwezigheid van twee jaar was het weer tijd voor de gebruikersdagen van 2Jours. Klanten zijn geïnformeerd over de laatste softwareontwikkelingen. Aan de hand van presentaties door zowel interne als externe sprekers, zijn klanten op de hoogte gebracht over onze onderdelen: calculatie, projectbewaking en personeelsplanning. Extra aandacht was er voor de Wet kwaliteitsborging, een veelbesproken onderwerp. Gepaard met een uitgebreide lunch en de nodige drankjes, was het een gezellig bijeenkomst. Hieronder treft u de verschillende onderdelen die aan bod zijn gekomen.

Lees artikel

Personeelsplanner

Het plannen van personeel is niet altijd eenvoudig. Vaak moet u rekening houden met de projectplanning, voorkeuren van medewerkers, afhankelijkheid van derden en leveranciers. Een project kan door externe factoren vertraging oplopen. Het communiceren van de planning kost vaak tijd en kan een gedoe zijn met briefjes, appjes, belletjes en e-mails.

Lees artikel

Bouwkundig Calculator

Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde Bouwkundig Calculator (fulltime). Op alle fronten zijn we aan het vernieuwen! In verband met uitbreiding van activiteiten en lopende projecten zoeken we nu “per direct” een extra Bouwkundig Calculator.

Lees artikel

WKB

Kwaliteitsborging in de bouw een veelbesproken onderwerp. Per 1 jan 2023 is de nieuwe Wet Kwaliteitsborging (wkb) een feit. Een flink aantal wijzigingen voor aannemers, installateurs en professionele klusbedrijven in het bouwproces.

Wij van 2Jours krijgen steeds vaker de vraag over de Wet kwaliteitsborging, wat houdt de wet nu in en welke gevolgen heeft dit voor mij. Daarom een eerste introductie van het proces voor Kwaliteitsborging in de bouw.

Lees artikel
Demo aanvragen