Informatie uit de bouwsector

Wij informeren onze relaties graag over belangrijke ontwikkelingen in de bouwsector. Wij delen hier ook belangrijke updates over onze eigen software.

Extra trainingen 2Jours

Raalte, mei 2023 | Update 19 mei 2023. Vanwege de grote belangstelling hebben we extra trainingsmomenten op de agenda gezet. U heeft nu de kans om u aan te melden voor een van onze trainingen. 

Lees artikel

Tour 2Jours Plus Trainingen

Raalte, april 2023 | In verband met de vele aanvragen hebben we extra Basis- en Plus Trainingen Calculeren op de agenda gezet. De trainingen worden klassikaal aangeboden. Vergroot uw kennis en deel ervaringen met collega’s uit het werkveld. De gehele training is verzorgd inclusief lunch!

Lees artikel

Beursspel 2Jours 2023

Dus jij denkt verstand te hebben van bouwen? Wij daagden beursbezoekers uit om een highscore neer te zetten. De 3 personen die aan het eind van de beurs de hoogste score hadden wonnen een mooie prijs. Je kan het spel nog steeds spelen! Alleen nu zonder kans te maken op prijzen ;)

Lees artikel

Bouwbeurs 2023

Als relatie van 2Jours willen wij u graag uitnodigen om onze stand (Stand 09.D110) in februari te bezoeken. BouwBeurs 2023 is de plek waar iedere specialist in de uitvoerende en voorschrijvende bouw bij moet zijn.

Lees artikel

Leren en trainen met 2Jours

Heeft u behoefte aan een basistraining werken met 2Jours calculatiesoftware bij u in de buurt? Met een praktijkgerichte training op locatie komt 2Jours naar u toe. Vergroot uw kennis en deel ervaringen met collega’s uit het werkveld. De gehele training wordt verzorgd inclusief eten en drinken, dus prik gerust een vorkje mee!

Lees artikel

Vacature Programmeur

Wil jij werken in een klein hecht team, bezig zijn met nieuwe technieken en echt impact kunnen hebben op ons eindproduct?

Heb jij kennis van C# of ben je geïnteresseerd om de overstap te maken naar C#?

Lees dan snel verder!

Lees artikel

De Omgevingswet, waaraan de Wet kwaliteitsborging (Wkb) is gekoppeld wederom uitgesteld.

De Omgevingswet (en Wkb automatisch) wordt uitgesteld naar 1 juli 2023. Dat maakt Minister de Jonge bekend in een brief aan de Eerste Kamer. Ook de Wet kwaliteitsborging voor het bouwen (Wkb) schuift daarmee wederom op.

Als reden wordt aangegeven dat de benodigde ICT – het zogeheten Digitaal Stelsel Omgevingswet (DSO) – is nog onvoldoende getest. Voor een zorgvuldige invoering van de Omgevingswet is meer tijd nodig om te oefenen, te testen en te zorgen voor extra ondersteuning bij bevoegde gezagen.

Lees artikel

Gebruikersdagen terugblik 2022

RAALTE | Na een afwezigheid van twee jaar was het weer tijd voor de gebruikersdagen van 2Jours. Klanten zijn geïnformeerd over de laatste softwareontwikkelingen. Aan de hand van presentaties door zowel interne als externe sprekers, zijn klanten op de hoogte gebracht over onze onderdelen: calculatie, projectbewaking en personeelsplanning. Extra aandacht was er voor de Wet kwaliteitsborging, een veelbesproken onderwerp. Gepaard met een uitgebreide lunch en de nodige drankjes, was het een gezellig bijeenkomst. Hieronder treft u de verschillende onderdelen die aan bod zijn gekomen.

Lees artikel

Personeelsplanner

Het plannen van personeel is niet altijd eenvoudig. Vaak moet u rekening houden met de projectplanning, voorkeuren van medewerkers, afhankelijkheid van derden en leveranciers. Een project kan door externe factoren vertraging oplopen. Het communiceren van de planning kost vaak tijd en kan een gedoe zijn met briefjes, appjes, belletjes en e-mails.

Lees artikel

Bouwkundig Calculator

Ter versterking van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde Bouwkundig Calculator (fulltime). Op alle fronten zijn we aan het vernieuwen! In verband met uitbreiding van activiteiten en lopende projecten zoeken we nu “per direct” een extra Bouwkundig Calculator.

Lees artikel

WKB

Kwaliteitsborging in de bouw een veelbesproken onderwerp. Per 1 jan 2023 is de nieuwe Wet Kwaliteitsborging (wkb) een feit. Een flink aantal wijzigingen voor aannemers, installateurs en professionele klusbedrijven in het bouwproces.

Wij van 2Jours krijgen steeds vaker de vraag over de Wet kwaliteitsborging, wat houdt de wet nu in en welke gevolgen heeft dit voor mij. Daarom een eerste introductie van het proces voor Kwaliteitsborging in de bouw.

Lees artikel
Demo aanvragen