Met trots: onze software-update: fris design, verbeterde projectbewaking en handige nieuwe functies!

Raalte, januari 2024 | We zijn enthousiast om u te informeren over de updates in de nieuwste versie van onze software, specifiek binnen de projectbewakingsmodule. We hebben hard gewerkt aan een complete revisie, met een fris, gestroomlijnd ontwerp en toevoeging van een aantal handige nieuwe functies. Wat is er nieuw?

Neem contact op voor meer informatie

1. Vernieuwde Interface:

We introduceren een nieuwe look en feel die gericht is op gebruiksgemak. U zult merken dat de interface nu meer gestroomlijnd is, waarbij alleen relevante knoppen en informatie worden weergegeven die op dat moment nodig zijn.

 

 

 

2. Dashboard Uitbreiding: 

Ervaar een beter overzicht met ons nieuwe dashboard, dat nu verschillende overzichten biedt, zoals totaalcijfers en details van uren voor inkoop- en verkoopfacturen. Deze nieuwe weergaven bieden u een helderder beeld van de stand van zaken in lopende projecten en personeelsbeheer.

3. Verbeterde Inkoopfactuur Integratie:

Een significante update is de mogelijkheid om inkoopfacturen rechtstreeks vanuit de gekoppelde boekhoudsoftware (Exact, Twinfield of Snelstart) te importeren in de projectbewaking. Dit betekent dat u de ‘scan en herken’ functie van uw eigen boekhoudsysteem kunt gebruiken voor een naadloze integratie.

Naast deze grote wijzigingen hebben we ook tal van kleinere aanpassingen doorgevoerd, zowel zichtbaar als achter de schermen, om u ervaring soepeler en efficiënter te maken.

Demo aanvragen