Vol geboekt

Training Projectbewaking

De “Training Projectbewaking” is leert u starten met de projectbewaking van 2Jours. In deze training leert u de basisvaardigheden en raakt u vertrouwd met de software. Daarnaast worden de basisinstellingen met u doorgelopen.

Aan bod komt

Het inrichten en gebruiksklaar maken van het projectbewakingspakket. Onder andere ondersteuning bij het toevoegen van medewerkers en het instellen van regiewerk, standaardinstellingen werkbon en instellen koppeling boekhoudpakket (indien van toepassing). Deze training duurt een dagdeel en wordt verzorgd op locatie van 2Jours in Raalte, voor maximaal 5 personen.

Neem contact voor de mogelijkheden.

Vul hieronder uw gegevens in voor meer informatie of aanmelding.

 • Maakt u gebruik van de lunch?
  De kosten voor deze training zullen vooraf in rekening worden gebracht. Door het versturen gaat u akkoord met de algemene voorwaarden en de aanvullende voorwaarden trainingen.

  Kijk hier voor andere trainingen

  dinsdag

  10 oktober 2023

  Plus Training Calculeren

  De “Plus Training Calculeren” is de ideale vervolgtraining op de Basis Training Calculeren. Tijdens deze training wordt er dieper ingegaan op de kozijn- en combimodule, waardoor u nog beter in staat zult zijn om calculaties op te stellen.

  • Trainingslocatie 2Jours
  • 12:30 - 16:15

  dinsdag

  7 november 2023

  Basis Training Calculeren

  De “Basis Training Calculeren” is bedoeld om praktische vaardigheden aan te leren voor het werken met de 2Jours calculatiesoftware. De training richt zich op de basisfunctionaliteiten.

  • Trainingslocatie 2Jours
  • 08:30 - 12:30
  Demo aanvragen