Bouwdelen stopt

Bouwdelen.nl, het online platform waar je calculaties maakt, stopt per 1 april. De voorgedefineerde combi’s die door alle bekende calculatiesoftware partijen worden gebruikt is na 1 april alleen nog te gebruiken met 2Jours.

In het verleden maakten o.a. Raabcalc en tot op heden bouwdelen.nl gebruik van de inmiddels bekende combi module. Als eigenaar en als exclusieve toeleverancier heeft 2Jours besloten de unieke combi module alleen nog in eigen beheer aan te bieden.

2Jours is een onafhankelijke softwareleverancier en is te gebruiken met de meeste bouwmaterialen leveranciers, te herkennen aan de Sales (ketenstandaard) in de bouw.

Wilt u blijven calculeren aan de hand van de unieke combi module? Vraag de gratis demo aan!

Alle bouwdeel combi’s beschikbaar!

Aannemers steken vaak veel tijd in het maken van een calculatie en het indienen van offertes om opdrachten binnen te halen. Doordat gemaakte calculaties/offertes uiteindelijk niet doorgaan zijn de calculatiekosten vaak hoog.

2Jours levert sinds 2006 calculatiesoftware waarmee snel en efficiënt gecalculeerd kan worden. De calculatiesoftware is ontwikkeld door mensen met jarenlange ervaring en veel kennis van de bouw. De software is snel, efficiënt, betrouwbaar, gebruiksvriendelijk, overzichtelijk en uiterst nauwkeurig.

Calculatiekosten kunnen met maar liefst 50% verlaagd worden, waardoor de marges verbeterd worden!

 

Demo aanvragen