Planning

Bij het uitvoeren van projecten in de bouw hoort ook een planning. Daarom heeft 2Jours diverse planningsmodules aan de online software toegevoegd. Met de planningsmodule kunt u op basis van uw calculatie eenvoudig een planning maken. Dit kan een projectplanning zijn, maar ook een personeelsplanning. Door alles in één systeem te bundelen worden de planningen automatisch gegenereerd én aangepast als er wijzigingen zijn, wat veel tijd bespaart.

Wat kunt u met onze planning software?

Planningsmodule

Met de planningsmodule heeft u een overzicht van alle lopende projecten. U kunt in één oogopslag zien wanneer de projecten gepland zijn, door middel van de kleur van de projectgroep of het een nieuwbouw of renovatieproject is en wat de benodigde inzet per dag is.

Meer informatie
Projectplanner

In een project zijn werkzaamheden vaak afhankelijk van elkaar. Wanneer bepaalde taken of werkzaamheden opschuiven en de start- en/of einddatum worden aangepast, worden gekoppelde werkzaamheden direct mee verschoven. Zo is de projectplanning altijd realistisch en up-to-date. De projectplanning kan daarnaast eenvoudig worden gedeeld met onderaannemers. Zij kunnen de planning wel inzien en afdrukken, maar niet wijzigen.

Meer informatie
Personeelsplanner

Met de planningsmodule kunnen niet alleen projectplanningen gegenereerd worden, maar ook het indelen van medewerkers op een project of werkbon behoort tot de mogelijkheden. Door medewerkers te koppelen aan een project, worden zij ingezet op de juiste werkzaamheden. Medewerkers kunnen met de mobiele app op hun smartphone, tablet of laptop zien waar en wanneer ze zijn ingepland. Hierdoor zijn urenbriefjes overbodig en werkbonnen digitaal.

Meer informatie
Demo aanvragen