Onze software mogelijkheden

U wilt snel en efficiënt calculeren, offreren en/of factureren? Dat is met onze online software eenvoudig. 2Jours is dé calculatiesoftware voor de bouw waarmee u flink bespaart op tijd en geld. Daarnaast kunt u in hetzelfde systeem uw projectbewaking en planning regelen. Zo heeft u alles overzichtelijk op één plek.

Calculatie

Op een eenvoudige, efficiënte en vooral snelle wijze calculeren: dat is het doel van onze calculatiesoftware voor de bouw. We hebben een basismodule gecreëerd waarin u eenvoudig calculaties maakt, maar ook een plek om uw uittrekstaten toe te voegen en professionele rapportages te maken. Voor het calculeren van specifieke projecten hebben we diverse kozijn- en combi-modules. Door voor een groot aantal combi’s de kostenposten al klaar te zetten, helpen we u tijd te besparen.

Bekijk mogelijkheid

Planning

Bij het uitvoeren van projecten in de bouw hoort ook een planning. Daarom heeft 2Jours diverse planningsmodules aan de online software toegevoegd. Met de planningsmodule kunt u op basis van uw calculatie eenvoudig een planning maken. Dit kan een projectplanning zijn, maar ook een personeelsplanning. Door alles in één systeem te bundelen worden de planningen automatisch gegenereerd én aangepast als er wijzigingen zijn, wat veel tijd bespaart.

Bekijk mogelijkheid

Projectbewaking

Naast onze calculatiesoftware bieden we ook modules aan waarin u de projectbewaking eenvoudig en efficiënt kunt bijhouden. In hetzelfde systeem als uw calculatie, zodat u alles op één plek gebundeld hebt en u overzicht houdt over uw projecten. We leveren er zelfs een app bij voor de smartphone, tablet of laptop waarin medewerkers uren en materialen rechtstreeks op projecten, regiewerk of werkbonnen kunnen boeken.

Bekijk mogelijkheid
Demo aanvragen