Ervaringen van klanten en relaties

Wij streven naar het leveren van kwalitatief goede en gebruiksvriendelijk software. De ervaringen van onze softwaregebruikers vinden wij van groot belang. Wij kunnen ons goed voorstellen dat u benieuwd bent naar klantverhalen van huidige softwaregebruikers. Hieronder vindt u eerlijke klantverhalen waarin de ervaringen van enkele klanten gedeeld worden.

Keesbouw B.V.

Met 2Jours hebben we beter inzicht gekregen in cijfers en resultaten tijdens de werkvoorbereiding. Onze efficiëntie is toegenomen en we besparen tijd.

Lees het verhaal

Aannemersbedrijf Ligtvoet

Het contact met 2Jours is altijd super en met de feedback die we geven wordt ook echt iets gedaan.

Lees het verhaal

Webbink Bouwgroep

De online software van 2Jours is handig en gebruiksvriendelijk, waardoor ons team op elke locatie kan werken.

Lees het verhaal

Bouwstudio Koster

Door de app wordt handmatig invoeren van losse papiertjes overbodig. Dit bespaart tijd, voorkomt veel vragen en maakt samenwerken aan calculaties efficiënter.

Lees het verhaal

CMD Bouw

De combi’s zorgen ervoor dat ik belangrijke onderdelen van het bouwproces niet over het hoofd zie, wat resulteert in besparingen op faalkosten.

Lees het verhaal

Bouw & Klusbedrijf Nico van Dijk

2Jours scheelt ons enorm veel tijd. Daarnaast kan ik altijd bellen als ik ergens niet uit kom en word ik altijd even vriendelijk geholpen.

Lees het verhaal

RM Bouwgroep

Al meer dan 10 jaar is de ervaring met 2Jours goed. De calculatiesoftware is onmisbaar in ons traject!

Lees het verhaal

Heldoorn Restauraties & Gevelwerken

Met 2Jours hebben we nu een alles-in-één oplossing die ons beter inzicht geeft in de nieuwe maar ook lopende projecten.

Lees het verhaal

DeMaackers

In het verleden kostte het ons altijd een volledige dag om een verbouwing te berekenen in Excel, maar met 2Jours zijn we nu binnen enkele uren klaar.

Lees het verhaal

Dijkhof Bouw BV

We merkten dat het calculeren tot nu toe veel tijd in beslag nam. Er werd naar software gezocht waar dit sneller en gemakkelijker mee moest kunnen. Hier is de interesse in 2Jours ontstaan.

De software van 2Jours is gebruiksvriendelijk. De vele opties, waaronder de combi’s en materiaalprijzen hebben ons doen besluiten om de overstap te maken. Het voordeel is dat wij overal via internet kunnen inloggen en op elke locatie/computer de software kunnen gebruiken.

Lees het verhaal

Michielsen B.V.

Nadat onze activiteiten in 2017 zijn uitgebreid, bleek ons calculatiesysteem niet meer geschikt. Hierna zijn we gaan oriënteren naar nieuwe calculatiemogelijkheden. De software van 2Jours bood uitkomst.

Wij maken dagelijks gebruik van de calculatiesoftware. Met 2Jours calculeren we verschillende werkzaamheden zoals renovaties, nieuwbouw utiliteitbouw en verbouwingen. Het calculatieprogramma is gebruiksvriendelijk en er is makkelijk mee te werken. Met een paar klikken navigeer je al door het programma!

Lees het verhaal

Trappenfabriek VOS

In de combi-module van 2Jours zijn ook trappen van Trappenfabriek Vos toegevoegd. Klanten die beschikken over de combi-module kunnen binnen enkele klikken een hele trap toevoegen aan hun calculatie. Eind 2020 gingen wij op bezoek bij de Trappenfabriek.

Lees het verhaal
Demo aanvragen