Kracht 7 - Altijd ondersteuning

Wij vinden het belangrijk dat al onze klanten goed met de software kunnen werken. Gebruiksgemak staat bij ons hoog in het vaandel, toch kan het voorkomen dat u ergens tegen aanloopt of extra hulp nodig heeft bij een bepaald onderdeel. Daarom bieden wij op verschillende manieren ondersteuning, zowel fysiek als online.

Webinars

Een webinar is een soort cursus via het internet, meestal live, waarin we een bepaald onderwerp uit onze software behandelen. Na een webinar kunt u zelfstandig aan de slag met het besproken onderwerp. We proberen maandelijks een webinar voor u te organiseren, geïnspireerd op de ontwikkelingen van de software en in de sector. U kunt onze webinars ook terug kijken op een moment dat u schikt.

Cursussen

Wilt u toch liever een cursus op locatie volgen? Dan kunt u zich makkelijk aanmelden op onze website voor een cursus. Na deze cursus kunnen u en uw personeel direct aan de slag met de software!

Meer informatie

Gebruikersdagen

Enkele keren per jaar organiseren wij gebruikersdagen. Tijdens een van deze dagen krijgen onze klanten van deskundigen de nieuwe functies van de 2Jours software te zien. Er wordt ook stilgestaan bij de nieuwste ontwikkelingen in de bouw.

Meer informatie

Kennisomgeving

Binnen onze software hebben we een leeromgeving ontwikkeld. Alles over de software is hier terug te vinden. Mocht u niet van lezen houden? Bekijk dan onze instructievideo’s, om zo de software beter onder de knie te krijgen.

Helpdesk

Mocht u er alsnog niet uitkomen of heeft u vragen? Neem dan gerust contact op met onze helpdesk via support@2jours.nl of 0570 538 135. Ze helpen u graag verder.

Naar helpdesk
Demo aanvragen