Kracht 1 - Digitalisering van uw bedrijf

2Jours helpt u bij het digitaliseren van uw bedrijf. Door digitalisering kunt u efficiënter werken en zorgt u dat u bent voorbereidt voor de toekomst.

Alles online geregeld

Met onze webbased software wordt alles automatisch voor u opgeslagen in de cloud. Zo kunt u altijd en overal waar u ook werkt, gebruikmaken van onze software en raakt u nooit meer iets kwijt.

Automatisch gegenereerde planningen

Door de calculatiesoftware te koppelen aan de planningsmodule, kunt u op basis van uw calculatie eenvoudig een planning maken. Door alles in één systeem te bundelen worden planningen automatisch gegenereerd en aangepast als er wijzingen zijn. Dit bespaart tijd en verhoogt de efficiëntie binnen uw bedrijf!

Koppelingen maken met uw boekhoudprogramma

U kunt eenvoudig een koppeling maken met uw boekhoudprogramma. De koppeling zorgt ervoor dat uw facturen worden overgezet naar uw boekhouding zonder extra inspanningen. Daarnaast is het ook mogelijk om relaties over te halen vanuit uw boekhoudprogramma naar 2Jours en andersom. Wel zo makkelijk!

Rust en overzicht

Door het digitaliseren van uw bedrijf zult u beter kunnen plannen en krijgt u betere inzichten in de voortgang van projecten. Dit zorgt voor meer rust en overzicht.

 

Minder faalkosten

Mocht u iets vergeten in te vullen in uw calculatie, dan krijgt u van onze controlefunctie een melding. Met deze functie kunt u faalkosten voorkomen.

Professionele offertes vanuit uw calculatie

Met de offertemodule van 2Jours kunt u eenvoudig in één handeling (klik) vanuit uw calculatie een professionele offerte maken.

Demo aanvragen