Bestelmodule

Zou het niet ideaal zijn wanneer u vanuit uw calculatie een lijst kunt genereren met alle bestelbare materialen en deze direct kunt doorsturen naar uw leverancier? 2Jours biedt u deze mogelijkheid.

Maak eenvoudig bestellingen aan vanuit de calculatie

Eerst wordt een materiaallijst van alle bestelbare materialen gemaakt vanuit de calculatie. Hierin kunnen uiteraard wijzigingen worden aangebracht en nieuwe materialen worden toegevoegd. Vervolgens kan per leverancier een bestellijst worden gegenereerd. Hierbij wordt de leverancier overgenomen, die u heeft geselecteerd vanuit het calculatieblad. Is deze in het calculatieblad niet overgenomen, dan kunt u de keuze voor uw gewenste leverancier maken in uw bestelmodule.

Wanneer u een artikellijst maakt voor Raab Karcher, dan wordt er direct rekening gehouden met de besteleenheid, -hoeveelheid en staffelprijzen. U kunt een keuze maken uit verschillende afleveradressen en gebruik maken van een standaard afleveradres. Kies ervoor om uw bestelling eenvoudig en snel vanuit de module te versturen en/of af te drukken.

 

Beschikbaarheid: Medium en PRO

Demo aanvragen