Regie en stelposten

Voor alle kleine maar ook grote klussen welke in regie uitgevoerd worden kunnen de uren en materialen ingevoerd worden via de app en browser. Zo wordt er nooit meer vergeten iets te factureren. Zitten er in een project stelposten dan is de stelpostverrekening een uitkomst.

Eenvoudig verwerken en factureren

Bij het projecttotaal wordt voor regiewerk een apart hoofdstuk aangemaakt zodat u alle regiewerk in één oogopslag inzichtelijk heeft.

Voor alle boekingen bij het regiewerk geldt dat deze apart kunnen worden voorzien van opslagen. Denk hierbij aan een opslag als de aannemersvergoeding welke u met de opdrachtgever heeft afgesproken.

Per regiewerk kunt u aangeven of deze gereed is. Zolang het regiewerk niet gereed wordt gemeld blijft het mogelijk om uren en kosten hierop te blijven boeken. Tussentijds afrekenen van de reeds gemaakte kosten en uren behoort natuurlijk ook tot de mogelijkheden. Door de vele instellingen kunt u de meerwerkafrekening zo persoonlijk mogelijk maken. Een urenstaat toevoegen gaat dan ook automatisch.

Voor alle stelposten geldt dat u alle kosten en eventuele uren hierop kunt boeken. Er vindt automatisch een verrekening plaats zodat u ook de stelposten éénvoudig kunt verwerken en inzichtelijk heeft.

Demo aanvragen