Projectbewaking

Naast onze calculatiesoftware bieden we ook modules aan waarin u de projectbewaking eenvoudig en efficiënt kunt bijhouden. In hetzelfde systeem als uw calculatie, zodat u alles op één plek gebundeld hebt en u overzicht houdt over uw projecten. We leveren er zelfs een app bij voor de smartphone, tablet of laptop waarin medewerkers uren en materialen rechtstreeks op projecten, regiewerk of werkbonnen kunnen boeken.

Wat kunt u met onze projectbewaking?

Voortgang projecten

In de Projectbewaking module kunt u op een eenvoudige manier uw facturatieproces inrichten en uw urenbriefjes digitaliseren. U kunt hier uw hele facturatieproces inrichten of koppelen met boekhoudprogramma’s. Van uw inkoopfacturen, meer-/ minderwerk tot regie en stelposten allemaal op een plek. Ook kunt u de urenbriefjes vervangen door digitale urenregistratie. Dit scheelt veel tijd voor uw personeel op kantoor en maakt het voor uw medewerkers op de bouw makkelijk en snel om de uren door te geven.

Meer informatie
Inkoopfacturen

Digitale inkoopfacturen in xml en ubl worden automatisch ingelezen en kunnen snel en eenvoudig worden verwerkt. Als de inkoopfactuur verwerkt is in de projectbewaking kan deze verwerkt worden in de financiële administratie. Handmatig een factuur inboeken blijft natuurlijk ook mogelijk.

Meer informatie
Facturatie

Onze geavanceerde facturatie zorgt ervoor dat het proces van factureren vele malen sneller gaat. De facturatiemodule is te koppelen aan diverse boekhoudpakketten.

Meer informatie
Meer-/minderwerk

Om ook meerwerk goed bij te kunnen houden en te factureren hebben we verschillende opties. Maak een begroting en voeg deze toe aan de projectbewaking of registreer het als regiewerk.

Meer informatie
Regie en stelposten

Registreer eenvoudig de gemaakte kosten van regiewerk. De specificatie kan per factuur worden aangepast. Ook een stelpost verrekening maken is snel gemaakt.

Meer informatie
Urenregistratie

Medewerkers kunnen via de mobiele app eenvoudig hun uren registreren, dus met 2Jours zijn de urenbriefjes definitief verleden tijd.

Meer informatie
Werkbonnen

Door de app te gebruiken krijgen medewerkers geen papieren werkbon meer, maar is alles digitaal. De gewerkte uren en het gebruikte materiaal kan hieraan eenvoudig worden toegevoegd.

Meer informatie
Koppeling boekhoudpakket

Wanneer er een koppeling gerealiseerd is met een boekhoudpakket dan worden de facturen doorgeschoten. Verwerking van facturen doet u dan in uw boekhoudpakket en deze worden dan automatisch ook in de projectadministratie van 2Jours verwerkt. Hiermee voorkomt u ook dat al uw medewerkers een licentie van het boekhoudpakket nodig zijn.

Meer informatie

Wilt u weten hoe onze software uw Projectbewaking eenvoudiger en sneller maakt? Vraag meer informatie aan en probeer het zelf!

Demo aanvragen