Planningsmodule

In de planningsmodule kunt u met de totaalplanning op een eenvoudige manier al uw projecten inzichtelijk maken. U kunt hier de start van de geplande taken zien, onderbrekingen en wanneer de werkzaamheden van de projecten gepland zijn. Het gaat hierbij om uw eigen geplande uren en niet de onderaannemers welke ingepland zijn.

Overzichtelijke weergave

In één oogopslag heeft u alle geplande werken in beeld. Door middel van een mogelijke koppeling met de projectgroepen zoals nieuwbouw of verbouw heeft u de mogelijkheid om niet alleen te zien om welk soort project het gaat maar ook om de projectgroepen afzonderlijk zichtbaar te maken.

Alle geplande inzet wordt bij elkaar geteld en overzichtelijk per dag zichtbaar gemaakt of deze overeenkomt met uw beschikbare inzet. Door middel van de verschillende kleuren kunt u hier zien of de inzet overeenkomt, iets afwijkt of wellicht een probleem kan worden. Hierdoor kunt u sneller schakelen door te gaan schuiven met de planning of wellicht externe hulp inschakelen.

Algemene vrije dagen kunnen worden ingesteld zodat er op deze dag geen projecten gepland kunnen worden. Deze dagen worden in het groen weergegeven zodat u een goed overzicht heeft.

U kunt het overzicht weergeven per week, maand of per jaar. Deze overzichten zijn natuurlijk ook om te zetten naar pdf om te versturen of af te drukken.

Demo aanvragen